“Akademija za poduzetništvo 4.0” krenula u punom sjaju!

“Akademija za poduzetništvo 4.0”, besplatan neformalan obrazovni program za poduzetnice i poduzetnike s varaždinskog područja, krenula je u punom sjaju s predavanjima nakon provedenog Javnog poziva. Upisano je ukupno 12 polaznika.

Polaznici dolaze iz najrazličitijih poslovnih segmenata: računovodstva, fotografije, beauty sektora, poslovanja nekretninama, kućne radionisti, OPG-a, zdravstvenog sektora, građevine i trgovine.

Kroz 150 nastavnih sati u 9 modula polaznici će zaokružiti svoje putovanje u razvoju vlastitih biznisa i unaprijediti svoja poduzetnička znanja iz područja osnova ekonomije, sustava poslovnih vrijednosti, poslovnog modela, financija, računovodstva, budžetiranja, marketinga, GDPR-a, izvora financiranja, transformacije poslovanja, digitalne transformacije, komunikacije, prodaje, pregovaranja i design sprinta. Cijeli program možete pronaći u našoj online brošuri.

Već na prvom druženju Asja Lajtman-Bosilj, voditeljica radionice pod nazivom “Ice Breaker”  razbijala je led među našim polaznicima te ih sve međusobno upoznala. Ovaj pristup vrlo je važan za nastavak programa “Akademija za poduzetništvo 4.0”, budući da se kroz nastavu potiču interaktivnost, uključenost i povezivanje, tj. umrežavanje polaznika.

Radionica je održana u dvorani Park Boutique Hotela u Varaždinu. Polaznici su bili podijeljeni u timove po 2 osobe koje su međusobno morale kroz izradu postera predstaviti svog kolegu odnosno svoju kolegicu iz tima. Kroz ovu vježbu i timski rad polaznici su pamtili o svakome po nešto te je na kraju za svakoga cijela grupa morala reći čega se sjeća.

Svaki od polaznika dobio je svoj kišobran s logom Akademije za poduzetništvo, a kroz program ih čeka još mnogo iznenađenja u pogledu predavanja, umrežavanja i poklona.

Program “Akademija za poduzetništvo 4.0” financijski podržava Grad Varaždin.

 


Podijeli:

Promjena veličine fonta
Kontrast