Akademija za poduzetništvo na CRO LinkedIN MeetUPu u Čakovcu

Akademija za poduzetništvo ‘gostovala’ je u ponedjeljak, 9. kolovoza na događanju u Čakovcu pod nazivom CRO LinkedIN MeetUP. Riječ je o zajednici korisnika poslovne društvene mreže LinkedIN koji se sastaju i predstavljaju u cilju poslovnog umrežavanja. Program je predstavila ravnateljica Lana Velimirović Vukalović.
Zahvaljujemo polazniku III. generacije Akademije, poduzetniku i profesionalnom fotografu Darku Marešu koji nas je pozvao na događanje koje je ovjekovječio lijepim fotografijama.
Više o CRO LinkedIN MeetUPu i kako on funkcionira pročitajte ovdje.
Cilj Akademije je umrežavanje lokalnih poduzetnika, prenošenje njihovih znanja i iskustava kroz obrazovne programe i umrežavanja. Drago nam je da su naša nastojanja prepoznata u pravom svjetlu i da smo rado viđen ‘gost’ u poslovnoj zajednici.
Kroz svoje izlaganje ravnateljica je najavila program za IV. generaciju polaznika i Unconference IV. Kako je to izgledalo u III. generaciji pogledajte ovdje: https://azp.hr/programi/osnovni-basic-program-i/
Ujedno je najavila brojne novosti koje se pripremaju u sklopu Akademije za poduzetništvo. Posebno je istaknula osnivanje alumni zajednice kroz koju će bivši polaznici programa ostvarivati dodatne benefite.
Akademija za poduzetništvo će u rujnu pokrenuti nove specijalizirane obrazovne programe i time osigurati kvalitetne edukacije za poduzetnike iz raznih uže specijaliziranih područja. Predavači će i dalje biti uspješni poduzetnici pa stoga sve naše programe možemo nazvati ‘poduzetnici za poduzetnike’.
Ravnateljica je istaknula i IN HOUSE edukacije u okviru kojih se najbolje vidi jedno od temeljnih načela Akademije za poduzetništvo tzv. tailor made načelo.
Akademija za poduzetništvo dobit će uskoro i svoj profil na LinkedINu kako bismo se još bolje umrežavali. Vjerujemo da se uskoro vidimo na Unconference IV s još boljim programima i idejama koje razvijamo za sve željne poduzetničkih znanja i vještina!
Akademija za poduzetništvo – Vaš pr(A)vi potez!

Podijeli:

Promjena veličine fonta
Kontrast