Završena III. generacija polaznika Osnovnog (Basic) programa I

U ponedjeljak, 24. svibnja 2021. godine s mentoriranjem Faze III Završnog zadatka pod nazivom ‘DESIGN SPRINT’ završen je Osnovni (Basic) program u trajanju od 160 sati kroz 6 mjeseci.
Unatoč koroni, naši poduzetnici – polaznici programa uspješno su izradili prototipe svojih novih usluga, proizvoda odnosno novih oblika poslovnih modela, a u tome su im pomogli naši predavači i mentori također iz svijeta biznisa.
Tema programa koju smo pripremili za III. generaciju bila je revolucija – evolucija – transformacija kroz inovativne pristupe.
Program je bio namijenjen varaždinskim poduzetnicima te je za njih bio potpuno besplatan, zahvaljujući dotacijama Grada Varaždina.
Polaznici su stekli nova znanja kroz XI. modula koji su dostupni na sljedećem linku :
https://azp.hr/wp-content/uploads/2020/12/Akademija-za-poduzetnistvo-Osnovni-Basic-program-I.pdf
No, ovo ipak nije kraj našeg druženja, budući da predstoji zajednička evaluacija programa i predavača u cilju unaprjeđenja programa za naredne generacije.
Osim znanja, polaznici i predavači su stekli nova poznanstva, poslovne suradnje, planiraju se daljnja druženja te se nadamo da će nas i dalje pratiti i stjecati, ali i dijeliti svoja znanja i iskustva kroz Akademiju. Čestitamo svim polaznicima!
Ovaj program je još jednom dokazao da je naše načelo – win-win-win – opravdano, jer su uz naš program edukacije svi na dobitku i to znanjem, umrežavanjem, podrškom i novim prijateljstvima i suradnjama.
I zato je Akademija za poduzetništvo Vaš pr(A)vi izbor! 🔝🔝🔝
Vidimo se u IV. generaciji.

Podijeli:

Promjena veličine fonta
Kontrast