Politika privatnosti

Tko smo mi?

Mi smo Pučko otvoreno učilište Varaždin, a adresa naše web-stranice je: www.azp.hr. Poštujemo Vašu privatnost i zato ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupljamo o Vama kada koristite ove web stranice.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Osobni podaci su informacije pomoću kojih Vas se može identificirati kao pojedinca, kao što su Vaše ime i prezime, adresa, email adresa, online identifikatori (IP adresa, cookies), interesi, uzorci ponašanja na internetu i informacije koje se tiču isključivo Vas kao pojedinca. Osobne podatke prikupljamo dok koristite ove web stranice, ispunjavanjem kontakt obrasca, pisanjem komentara ispod objava i pomoću kolačića.

Za što koristimo osobne podatke?

Vaše osobne podatke koje prikupljamo dok koristite ove web stranice koristimo u svrhu komunikacije vezano za Vaš upit, da poboljšamo Vaše iskustvo korištenja web stranica, za kreiranje novog i relevantnog sadržaja na ovim web stranicama, te za dogovor i pružanje naših usluga. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama.

Pristup podacima i pravo izmjene

U svakom trenutku imate pravo zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka, a za slučaj da se Vaši osobni podaci koriste za dodatne svrhe POU Varaždin će za to prethodno tražiti Vaš pristanak.

Što su kolačići i što možete poduzeti u vezi s njima?

Ove web stranice koriste kolačiće, a to su male tekstualne datoteke koje se spremaju u web preglednik posjetitelja web stranica u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. POU Varaždin koristi kolačiće za upoznavanje preferencija posjetitelja web stranica, za praćenje podataka u aplikacijama kao što su Google Analytics i Search Console, a sve to kako bismo na ovim web stranicama pružili još korisnije sadržaje za naše korisnike i zainteresiranu javnost. Ako želite možete onemogućiti kolačiće u postavkama Vašeg web preglednika, no u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranica. Za više informacija posjetite ovu web stranicu: About Cookies.

Poveznice na druge web stranice

Ove web stranice sadrže poveznice na druge web stranice. Ova izjava o privatnosti se odnosi samo isključivo na ove web stranice od POU Varaždin. Ukoliko putem poveznice dođete na neku drugu web stranicu, koja nije od POU Varaždin, tada trebate pročitati njihove izjave o privatnosti.

Kontakt

Za sva pitanja slobodno možete kontaktirati odgovornu osobu, ravnateljicu Lanu Velimirović Vukalović, na njenu email adresu: vukalovic@pouvarazdin.hr.