Unconference

‘Unconference’ je po definiciji nestrukturirana konferencija s naglaskom na neformalnoj razmjeni informacija među sudionicima. Neformalno, edukativno, zabavno, informativno i proaktivno – takvo je svako naše godišnje događanje pod nazivom Unconference. Tada obično najavljujemo novi kurikulum Osnovnog (Basic) programa I, tj. besplatnog programa namijenjenog varaždinskim poduzetnicima (početnicima), okupljamo poznate i manje poznate uspješne poduzetnike iz cijele Hrvatske, dijelimo uspješne poduzetničke priče i tražimo nove izazove i umrežavamo nas i vas.

U nastavku pogledajte kako nam je bilo na dosadašnjim unconference događanjima!

+ Unconference 1 – osnivanje Akademije za poduzetništvo

4. listopada 2018. – Park Boutique Hotel Varaždin

Prva Unconference predstavlja svojevrsni uvod u Akademiju za poduzetništvo. Događanje je privuklo mnoštvo sudionika, a među njima su također bili i polaznici i predavači na Akademiji. Nakon uvodne riječi i pozdravnih govora, na konferenciji, koju je moderirala Blanka Lasić, održana je prezentacija Akademije za poduzetništvo, a potom je uslijedio panel pod nazivom ‘Zašto edukacija za poduzetništvo’. U nastavku su održane rasprave o temama kao što su ‘Kako u doba ogromne količine informacija napraviti dobar marketing’ (Nikolina Tomašković i Martina Zadravec), ‘EU fondovi, projekti i programi za MSP’ (Leonarda Tarandek i Patrick Galeski), ‘Što je poslovni model i zašto je važan’ (Snježana Kupres), ‘Što sve mogu staviti u troškove’ (Monika Petrovečki), ‘Koliko je nabava bitna poduzetnicima’ (Nataša Cikač).

+ Unconference 2

7. Rujna 2019. – Park Boutique Hotel Varaždin

Ravnateljica Lana Velimirović Vukalović predstavila je novi kurikulum Osnovnog (Basic) programa te je održana panel rasprava u kojoj su sudjelovali direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Ericssona Nikole Tesle Snježana Bahtijari, glavna urednica časopisa “Zaposlena” Ana Gruden i vlasnik obrta PRO PLUS marketing Lovro Metlikovec, inače polaznik bivše generacije Akademije i sadašnji predavač.

+ Unconference 3

Lana Velimirović Vukalović predstavila je javni poziv i program Akademije za poduzetništvo 3.0.

Uvodni trackovi:
Marina Kolar – “Poduzetnički mindset i osobna transformacija”
Velebit Mirić – “Design Sprint – revolucija timskog rada”
Nataša Kalauz – “Internacionalizacija kao transformacija poslovanja”
Karlo Kukec – “Poduzetnički sustav i uloga AZP”
Panel “Transformacija, revolucija, evolucija„ – Aco Momčilović (MBA Croatia), Marko Kovač (Repsly), Damir Šoh (Brodoto), Dario Horvat (Arbona), Ivančica Košić Čačić (polaznica 2. generacije Akademije za poduzetništvo)

Promjena veličine fonta
Kontrast