Održano godišnje događanje UNCONFERENCE 4

U ponedjeljak, 27.09. je održano godišnje događanje Unconference 4. Uz poštivanje epidemioloških mjera održan je još jedan sjajan networking uz vrhunske predavače – Drago Cmuk, PhD Cmuk (CADCAM grupa), Milan Horvat (FIMA), Igor Barlek CIPP/E Barlek (GDPR Croatia), Monika Petrovečki (Petrovečki konzalting d.o.o.), Marija Maček (ROKE d.o.o.), Darijo Broz Kos Grabar (7seas365), Velebit Mirić (Innovatio Consilium). Moderatorica kao uvijek do sada bila je sjajna Blanka Lasić.
Polaznicima III. generacije podijelili smo potvrde, čime je njihova edukacija u sklopu programa od 160 sati i službeno dovršena, ali ovo nikako nije kraj njihove suradnje s Akademijom, jer pokrećemo i ALUMNI KLUB AZP-a!
Najavili smo JAVNI POZIV za IV. generaciju polaznika stipendiranog programa od strane Grada Varaždina za 10 do 15 varaždinskih poduzetnika/ca kao i brojna komercijalna predavanja, radionice, module i sl. kroz nove napredne programe AZP-a .

Akademiji za poduzetništvo iznimnu podršku za daljnji razvoj dao je Grad Varaždin koji kroz dotacije iz proračuna stipendira polaznike programa Akademija za poduzetništvo 4.0.

Na Unconference 4 uvodno su se na događanju obratili saborski zastupnik Damir Habijan, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković i predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina i Upravnog vijeća POU Varaždina Zdravka Grđan.

Kroz tzv. trackove izlagači Drago Cmuk i Milan Horvat govorili su o važnosti digitalne transformacije i o novostima u pogledu digitalizacije financijskih tržišta, dok se na panelu govorilo o izazovima i prilikama u online prodaji.

Na kraju Unconference 4 Velebit Mirić je izložio projekt pokretanja Alumni kluba AZP-a.

Iduće razdoblje bit će izuzetno razvojno, a Centar kreativnih industrija koji ćemo pokrenuti u suradnji s Gradom Varaždinom trebao bi nam omogućiti još veće mogućnost. Krećemo u kompletno rebrendiranje ustanove – od naziva do logotipa, a nadamo se u dogledno vrijeme i prostora.
Što smo sve pripremili, a slijedi i puno više, pogledajte na našoj web stranici.

Hvala na povjerenju! Vidimo se na predavanjima, a zatim na Unconference 5 u 2022. godini!

POU Varaždin i Akademija za poduzetništvo za Vaš pr(A)vi idući potez!


Podijeli:

Promjena veličine fonta
Kontrast